Nå nytter det ikke lenger klype seg i armen til du blir blå. Sommerferien er over, og alt snakket om «hva skal du til høsten da?» har nå blitt til «hva skal du i morgen/neste uke da?»

Sommeren er definitivt over per definisjon, og høsten står for døren med alt som hører med. Spørsmålet er om Norkirken blir med på det følget?

Norkirken er ikke over, enda, og vi opphører neppe fra tingenes tilstand. Men muligheten for en sommerdvale som blir til en vinterdvale… den er nok tilstede.

Kanskje du tenker «åja», før du klikker deg videre til facebook og 123spill, eller hva du nå holder på med der ute på verdensveven. Eller kanskje du føler et sterkt behov for å ta en telefon hjem til mor, for Norkirken var jo der du følte deg hjemme i fjor, der Gud ble til et fellesskap av gode venner og der kaffen alltid var god og varm.

Det er på ingen måte et krav at Norkirken skal fortsette for enhver pris, og mulig en vinterdvale er det som skal til. Men hvis du kjenner litt på at Norkirken bør fortsette, så har du muligheten til å være med å forme et fellesskap der du og mennesker rundt deg kan få være med i deling av tro og liv.

Send en mail til norkirken@gmail.com om hva du syns eller ta kontakt med Martin eller Mathilde.

Reklamer